GetUp Fast booster

Το GetUp Fast booster είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζοντα δισκία, με ταυρίνη, καφεΐνη και βιταμίνη C, που προσφέρει άμεσα τόνωση & ενέργεια.

Κωδικός προϊόντος: 5390006 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που συντίθεται στον οργανισμό μας, και δίνει ενέργεια, και ενισχύει τις σωματικές αποδόσεις. Η καφεΐνη είναι ένα διεγερτικό του νευρικού συστήματος, που ευνοεί τη συγκέντρωση και ενισχύει τη λειτουργία των μυών. H Βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης & της κόπωσης και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Το GetUp Fast booster αναπληρώνει την καθημερινή ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός σε περιόδους αυξημένης κόπωσης και έντονων δραστηριοτήτων.

Με γεύση τροπικών φρούτων.

Συσκευασία
20 αναβράζοντα δισκία
Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ
Αριθμός Γνωστοποίησης: 60375/04-06-2018

Συστατικά

Θρεπτικά συστατικά ανά δισκίο 4g
Βιταμίνη C 600 mg (750% ΣΗΠ*)
Ταυρίνη 400 mg
Καφεΐνη 62 mg
*ΣΗΠ- Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη (ενήλικες)

Δοσολογία - Τρόπος χορήγησης

Ενήλικες, 1 αναβράζον δισκίο ημερησίως, διαλυμένο σε 1 ποτήρι (200ml) κρύου νερού.

Προφυλάξεις

Το προϊόν δεν συνιστάται για παιδιά και εγκύους. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή ή ένα υγιεινό τρόπο ζωής και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ολοκληρωμένης δίαιτας. Μην το χρησιμοποιείτε σε περιπτώσεις υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.