Dermacura rejuvaderm cream

Dermacura rejuvaderm cream: είναι το ιατροτεχνολογικό σκεύασμα σε μορφή κρέμας, για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του εκζέματος, της ψωρίασης και της κνησμώδους δερματίτιδας. Η εξειδικευμένη φυτική του σύνθεση αποτελείται από Zeolite, Urea, Borago Officinalis, Silicea, Linseed (Linum Usitatissimum), Castor Oil (Palma Christii), Jojoba (Simmondsia Chinensis), Olive Oil (Olea Europaea), Veg. Glycerine και Geranium/rose oil (PelargoniumGraveolens/Rosa Damascena).

 
Πλεονεκτήματα Dermacura rejuvaderm cream:
  • Δεν περιέχει στεροειδή και κορτιζόνες
  • Χωρίς ορμόνες και αντιβιοτικά
  • Ελεύθερο υπεροξειδίων και αλκοόλης
  • Χωρίς συντηρητικά και parabens
  • Απόλυτα φυσικό και χωρίς περιορισμό χρήσης
  • Χωρίς παρενέργειες
  • Κλινική μελέτη του Queen's Medical Centre, Nottingham (βλ. συν. Final Case Studies and Assessments)
  • Κλινική μελέτη του Aspen Clinical Research, Essex (βλ.συν. Dermacura Trial Report, 2012)

Αποτελεσματικότητα χρήσης Dermacura rejuvaderm cream: βλ. συννημένες φωτογραφίες εξέλιξης νόσου μετά από θεραπεία ασθενών με  Dermacura rejuvaderm cream και Dermacura intensive spray.

 
Δράση του Dermacura rejuvaderm cream:
Στις παθολογικές καταστάσεις του εκζέματος, ψωριάσεως και δερματίτιδας τα συμπτώματα όπως ο κνησμός προκαλούνται από την υπερπαραγωγή ισταμίνης στην επιδερμίδα. Τα αιθέρια έλαια και το Zeolite που περιέχονται έχουν ιδιαίτερες αντισταμινικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που μειώνουν τον κνησμό και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και κατ' επέκταση τις τοξίνες του οργανισμού.
O ζεόλιθος (Zeolite) είναι το κύριο συστατικό με τη μορφή ZeomaZ του Dermacura rejuvaderm cream και εξαιτίας του το σκεύασμα έχει έντονες αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες.
Οι ελεύθερες ρίζες είναι οι κύριοι παράγοντες πολλών παθολογικών αλλαγών σε οργανισμούς περιλαμβάνοντας και την επιδερμίδα. 90% διαφόρων ασθενειών είναι αποτέλεσμα διαταραχών της κυτταρικής λειτουργίας ή της καταστροφής των κυττάρων εξ’ αιτίας της δράσης των ελεύθερων ριζών. Ο μηχανισμός άμυνας του σώματος ενάντια στις ελεύθερες ρίζες είναι τα αντιοξειδωτικά. Το ZeomaZ είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό και περίπου 20 φορές πιο ισχυρό από άλλα γνωστά αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Α, C & E.
Το σώμα (περιλαμβάνοντας και την επιδερμίδα) έχει την τάση να συλλέγει τοξίνες όπως βαριά μέταλα (υδράργυρος, μόλυβδος, κάδμιο, αρσενικό) τα οποία εάν μείνουν και συσσωρευτούν προκαλούν καταστροφή του ιστού και των κυττάρων επηρεάζοντας αρνητικά τα όργανα του σώματος και την επιδερμίδα.
Το ZeomaZ συλλέγει αυτές τις τοξίνες/βαριά μέταλα και τα απομακρύνει από τον οργανισμό μας μέσω της ούρησης.


 
Συστατικά Dermacura rejuvaderm cream και χαρακτηριστικές ιδότητές τους:
ZeomaZ, Zeolite: Καθαρίζει σε βάθος & αποτοξινώνει την επιδερμίδα. Είναι αντιοξειδωτικό ανοσο-ρυθμιστής (ρυθμίζει το ανοσοποιητικό της επιδερμίδας), αντιμικροβιακό, ενισχύει την επούλωση καθώς και την ανάπλαση του ιστού της επιδερμίδας, εξισορροπεί το Ph, βελτιώνει τη δυνατότητα απορρόφησης θρεπτικών συστατικών και την αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας.
Τι είναι το ZeomaZ
Είναι το εμπορικό σήμα του επιστήμονα Dr Martin Schiele.
Είναι ένα απόλυτα ασφαλές & μη τοξικό φυσικό ορυκτό, αποτέλεσμα μιας ιδιόκτητης διαδικασίας ενεργοποίησης ειδικά επιλεγμένων ηφαιστειακών μικροπόρων κρυστάλλου που ονομάζεται Zeolite με τη χημική φόρμουλα Α12 Si04. Έχει μεγάλες κοιλότητες που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλο αριθμό κατιόντων (θετικά φορτισμένα ιόντα). Τα Zeolites ανήκουν στα πιο σημαντικά μέσα ανταλλαγής κατιόντων (συνδέουν αντίστροφα μόρια όπως οξυγόνο & κιτρικό οξύ). Ως επιλεγμένοι απορροφητές, καταλύτες, ανταλλάκτες κατιόντων, μιμητές ενζύμων τα Zeolites έχουν σημαντικές ιδιότητες: είναι ρυθμιστές του ανοσοποιητικού, διεγέρτες, ενισχυτές, αποτοξινωτές – αφού απομακρύνουν βαριά μέταλα και τοξικά υλικά – ενζυματικοί αντιοξειδωτές & εξισορροπιστές του  Ph. Μέσω της ιδιόκτητης διαδικασίας ενεργοποίησης το κανονικού μέγεθους κρύσταλλο Zeolite γίνεται ZeomaZ και έχει 3 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια με αυξημένο ποσοστό ηλεκτρονίων στα μοριακά σύνορα. Αυτό δίνει στο ZeomaZ μία αυξημένη ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων καθώς και απορρόφησης ενισχύοντας συνεπώς τη δράση και την αποτελεσματικότητά του. Το ZeomaZ ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και όταν χρειάζεται δρα ως αυτοάνοσος ρυθμιστής. Το ZeomaZ επηρεάζει θετικά την ανοσία της επιδερμίδας και μπορεί να τροποποιήσει τα λάθος σήματα επαναφέροντας της επιδερμίδα σε μία φυσιολογική κατάσταση, καταπραΰνοντάς την από ερεθισμούς και φαγούρα. Συνεπώς το ZeomaZ βοηθά και επιταχύνει την επούλωση της ερεθισμένης επιδερμίδας ενισχύοντάς την ανάπλαση του ιστού και το ανοσοποιητικό σύστημα.Το Ph της επιδερμίδας του σώματος δεν πρέπει να είναι όξινο (μόνο το πεπτικό σύστημα είναι όξινο). Ένα χαμηλό Ph των κυττάρων του σώματος (και των κυττάρων της επιδερμίδας) μπορεί να προκαλέσει ακόμη και όγκους. Το ZeomaZ βοηθά στο να έχουμε ένα υγιές Ph στην επιδερμίδα (7.3-7.5).

 
Urea: Οργανικό σύνθετο που ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας σε βάθος καθώς και τη συγκράτηση επιπέδων υγρασίας στην επιδερμίδα κάνοντάς την πιο ελαστική και απαλή.
 
Borago Officinalis: Ενυδατικό, αντιφλεγμονώδες, πλούσιο σε Ωμέγα, ενισχύει την επανόρθωση του ιστού της επιδερμίδας.
 
Silicea: Zeolite - μέρος του Zeomaz – αποτοξινώνει βαριά μέταλα & τοξικά υλικά, ενζυματικό αντιοξειδωτικό που εξισορροπεί το Ph της επιδερμίδας.  
 
Linseed (Linum Usitatissimum): Καταπραΰνει & ενυδατώνει την επιδερμίδα, αντιφλεγμονώδες, πλούσιο σε Ωμέγα, ενισχύει την επούλωση του ιστού της επιδερμίδας.
 
Castor Oil (Palma Christii): Καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα, ενισχύει το ανοσοποιητικό ενώ παράλληλα δρα επουλωτικά.
 
Jojoba (Simmondsia Chinensis): Ενυδατώνει & λειαίνει, εξισορροπεί την περιεκτικότητα σμήγματος στην επιδερμίδα.
 
Olive Oil (Olea Europaea): Αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, ενυδατώνει την επιδερμίδα.
 
Veg. Glycerine: Ενυδατώνει, απαλύνει & λειαίνει την επιδερμίδα.
 
Geranium/rose oil (Pelargonium Graveolens/Rosa Damascena):  Άρωμα αιθέριων ελαίων.

 
Χρήση:
Επάλειψη στην πάσχουσα περιοχή 2 φορές την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και συνδυαστικά εναλλάξ με το Dermacura intensive spray.

 
Συσκευασία: Σωληνάριο των 100 ml.
 
ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ, CE
 
Σημαντική παρατήρηση: Κατά τη χρήση του ενδέχεται να παρατηρηθεί αίσθημα καύσου, εφόσον γίνεται αγωγή με τοπικά κορτικοστεροειδή. Γι' αυτό δεν προτείνεται η συνδυασμένη θεραπεία και των δυο.