GoImmune STRONG

GoImmune STRONG καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, με πράσινη πρόπολη Βραζιλίας, Pau D’ Arco (Tabebuia avellanedae), εκχύλισμα φύλλων ελιάς (Olea europea), διγλυκινικό ψευδάργυρο και οργανικό σελήνιο για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Κωδικός προϊόντος: 5326011 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

Περιγραφή

Το GoImmune STRONG είναι μια φυσική σύνθεση τυποποιημένων εκχυλισμάτων και ιχνοστοιχείων, αποτέλεσμα εργαστηριακών μελετών, που υποστηρίζουν τις αντιικές, αντιμικροβιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες των συστατικών του και τη συμβολή του στη θωράκιση του οργανισμού έναντι των εποχικών λοιμώξεων. Το GoImmune STRONG αναπτύχθηκε με βάση, τόσο τις υπάρχουσες γνώσεις των φυτικών αντιμικροβιακών και αντιφλεγμονωδών ενώσεων, όσο και εκτεταμένες δοκιμές για να βρεθεί ο πιο αποτελεσματικός συνδυασμός συστατικών:

  • Η πράσινη πρόπολη Βραζιλίας είναι ένας ειδικός τύπος πρόπολης που αποτελείται από μεγάλες ποσότητες φαινολικών ενώσεων όπως artepillin C, baccharin, kaempferide, isosakuranetin, dihydrokaempferide, drupanin, p-coumaric acid, caffeic acid, aromadendrin, παράγωγα του caffeoylquinic acid και άλλες ενώσεις, όπως το τριτερπένιο λουπεόλη. Η πράσινη πρόπολη έχει αποτελέσει αντικείμενο εκτεταμένων ερευνών παγκοσμίως, οι οποίες τεκμηριώνουν τις αντιικές, αντιβακτηριακές, κυτταροτοξικές, ανοσοδιεγερτικές, αντιφλεγμονώδεις, ηπατοπροστατευτικές, αντιμυκητιασικές ιδιότητές της, κυρίως λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φαινολικές ενώσεις.
  • Το Pau D’ Arco (Tabebuia avellanedae) είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές φυτικό φάρμακο στις χώρες της Νότιας Αμερικής για την ενίσχυση του οργανισμού και τη βελτίωση της γενικής υγείας. Το Pau D’ Arco περιέχει ναφθοκινόνες (λαπαχόλη), ανθρακινόνες, βιοφλαβονοειδή, ιριδοειδή, κουμαρίνες, αλκαλοειδή, στεροειδείς σαπωνίνες κ.α. Η λαπαχόλη που περιέχει το Pau D’ Arco ευθύνεται για πολλές από τις θεραπευτικές του ιδιότητες, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι οι κινόνες και άλλες σχετικές ενώσεις εμφανίζουν αντιβακτηριακή δράση. H ισχυρότατη αντιοξειδωτική δράση του βοτάνου, με την αναστολή των ελεύθερων ριζών και των φλεγμονωδών παραγόντων, έχει καταγραφεί σε διάφορες μελέτες.
  • Οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιικές κ.α. ιδιότητες του εκχυλίσματος φύλλων ελιάς (Olea europea), είναι πλέον ευρέως γνωστές και υποστηρίζονται από εκτενή βιβλιογραφία, με δεδομένα για τη δραστικότητά του κατά μεγάλου φάσματος ιών και βακτηρίων. Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι φυσικό και ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει τον οργανισμό από οξειδωτικές βλάβες και είναι ευεργετικό για την ανθρώπινη υγεία, σύμφωνα με εκτεταμένες μελέτες και δημοσιεύσεις.
  • O ψευδάργυρος είναι ένα πολύτιμο ιχνοστοιχείο που συμμετέχει στο μεταβολισμό μακροθρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη), εμπλέκεται στη ρύθμιση πολλών ενζύμων, ενώ συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Στο GoImmune STRONG, ο ψευδάργυρος βρίσκεται στη μορφή διγλυκινικού ψευδαργύρου, η οποία σύμφωνα με κλινικές μελέτες, απορροφάται καλύτερα σε σύγκριση με τις άλλες μορφές, και παρουσιάζει υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα.
  • Το σελήνιο έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία καθώς προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Το σελήνιο που περιέχεται στο GoImmune STRONG βρίσκεται στη μορφή ζυμομυκήτων εμπλουτισμένων με σελήνιο (selenium-enriched yeast). Η μορφή αυτή του σεληνίου υπερτερεί έναντι των άλλων μορφών καθώς έχει αποδειχθεί σε μελέτες ότι έχει υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα, βελτιωμένη απορρόφηση και καλύτερη διατήρηση.

Το GoImmune STRONG είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με τεκμηριωμένες αντιβακτηριακές ιδιότητες σε 2 μελέτες*. Το 2019 διεξήχθη μελέτη από το Ινστιτούτο Ασφάλειας Τροφίμων, Υγείας των Ζώων και Περιβάλλοντος “BIOR” (EFSA Λετονίας) με σκοπό την αξιολόγηση της αντιβακτηριακής δράσης του GoImmune STRONG και τη σύγκριση της δράσης του με την αμοξυκιλλίνη. Επίσης το 2020 διεξήχθη μελέτη από το Τμήμα Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας, Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Λετονίας για την αξιολόγηση της συνεργιστικής δράσης του GoImmune STRONG με διάφορα αντιβιοτικά. Τα σημαντικότερα ευρήματα των 2 μελετών ήταν:

  • Το GoImmune STRONG παρουσίασε συγκρίσιμη αντιβακτηριακή δράση έναντι διαφορετικών Gram+ και Gram- βακτηρίων, ιδιαίτερα έναντι δύο εκ των πιο κοινών βακτηρίων S.aureus και S.pneumoniae
  • Ο ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος (MRSA) αποδείχθηκε ευαίσθητος στο GoImmune STRONG στα in vitro αντιμικροβιακά τεστ ευαισθησίας
  • Τα φυτικά συστατικά του GoImmune STRONG παρουσίασαν αμοιβαία συμπληρωματική αντιβακτηριακή δράση ενάντια σε κοινούς αιτιώδεις παράγοντες βακτηριακών λοιμώξεων του αναπνευστικού
  • Το GoImmune STRONG παρουσίασε συνεργιστική δράση με τα αντιβιοτικά που χρησιμοποιούνται ευρέως σε λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος

*Study “Evaluation of antimicrobial activity of plant extracts”, executed by: D.Kuļikovska, Institute of Food Safety, Animal Health and the Environment “BIOR” Laboratory of Microbiology and Pathology 09.12.2019.
*Study “Evaluation of the synergistic activity of plant extracts with antibiotics”, executed by: V.Nikolajeva, Z.Petriņa, University of Latvia, Faculty of Biology, Department of Microbiology and Biotechnology, 18.09.2020.

Το GoImmune STRONG είναι 100% φυσικό, κατάλληλο για vegan, χωρίς λακτόζη, γλουτένη ή ζάχαρη.

Συσκευασία
20 κάψουλες
Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ
Αριθμός Γνωστοποίησης: 47020/28-4-2020

Συστατικά

Περιεκτικότητα των συστατικών του GoImmune STRONG:
Συστατικά 1 κάψουλα περιέχει 2 κάψουλες περιέχουν
Tabebuia extract 250 mg 500 mg
Olive extract 200 mg 400 mg
Green propolis powder 100 mg 200 mg
Zinc 11.8 mg (118 % NRV*) 23.6 mg (236 % NRV*)
Selenium 60 μg (109 % NRV*) 120 μg (218 % NRV*)

Δοσολογία

Δοσολογία – Τρόπος χορήγησης:

Για ενήλικες 1-2 κάψουλες την ημέρα από του στόματος, με ένα ποτήρι νερό.

Ημερήσια δόση συντήρησης: 1 κάψουλα την ημέρα.

Για εντατική χρήση: 2 κάψουλες την ημέρα.

Φυλλάδιο

GoImmune STRONG Brochure

Μελέτες

Goimmune STRONG Study 2019 Ελληνικά
GoImmune STRONG Study 2020 Ελληνικά

Προφυλάξεις

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Μην το χρησιμοποιείτε σε περιπτώσεις υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά. Εάν είσαστε έγκυος ή θηλάζετε, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν από τη χρήση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή ή ένα υγιεινό τρόπο ζωής, και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ολοκληρωμένης δίαιτας.